Online bijeenkomst over ‘Grenzen stellen’ (via Zoom)

Op dinsdag 15 december a.s. organiseert Ypsilon D’n Oppepper in samenwerking met Naasten in Kracht een voorlichtingsavond over grenzen stellen. Overbelast raken door over je grenzen te (laten) gaan is voor naasten van mensen met psychische kwetsbaarheid één van de grootste valkuilen. Deze bijeenkomst is daarom speciaal voor naasten van mensen met psychische kwetsbaarheid.

Grenzen stellen
Als je elke dag te maken hebt met iemand die psychisch uit balans is, dan weet je misschien niet goed meer waar je eigen grenzen liggen en wanneer iemand daar overheen gaat. Je raakt het langzaam een beetje kwijt. Weet je welk teken jouw lijf geeft? Leer het in deze bijeenkomst.

En soms ga je over je eigen grenzen heen. Is het herkenbaar om wat meer van de ander te accepteren, ruzie uit de weg te gaan en ondanks dat je moe bent door te gaan? Daarover gaan we in gesprek.

De bijeenkomst
De bijeenkomst wordt begeleid door Cisca Goedhart. Cisca is zelf ook ervaringsdeskundige en voorzitter van Labyrint-In Perspectief. Er wordt een ervaringsverhaal gedeeld en na een korte voorstelronde gaat u in gesprek over het onderwerp grenzen stellen. Er is veel ruimte voor het uitwisselen van tips en tricks.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelding is wel vereist. Na aanmelding ontvangt u een link om deel te nemen. Er is een maximum van 15 deelnemers.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via een mail aan: info@rescon.nl.

Datum

dec 15 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 20:30

Kosten

Gratis

Locatie

Online, via Zoom

Organisator

Leo Hulsebos
Telefoon
0651510166
Email
denoppepper@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *